Handel Op India

Namastée, uw business-mentor voor India is Roger… 

Met Handel Op India kunnen ondernemers zoals u, die stappen willen gaan zetten in India, de meest persoonlijke begeleiding krijgen tijdens vinden en uitbouwen van uw zakenrelaties zowel in India als in Nederland.

Mijn naam is Roger Rammers en ik heb meer dan zeventien jaar ervaring in het organiseren van zakelijk georiënteerde reizen naar India, daarbij ben ik bedrijfskundige en een ondernemer in hart en nieren. Omdat ik me al lange tijd enorm thuis voel in India heb ik in 2015 besloten om mijn passies voor ondernemen en voor India te gaan combineren en zodoende en lang gekoesterde droom werkelijkheid te laten worden: het uitbouwen van een zakennetwerk in en met India.

Met mijn jarenlange ervaring wil ik alle ondernemers die van plan zijn zaken te gaan doen in India de meest persoonlijke begeleiding aanbieden. Dit houdt in dat ik in overleg met u een reis voorbereid, van vliegtickets tot lokaal vervoer en zelfs gesprekken met managers van geïnteresseerde bedrijven in India. Ik kan mijn hele netwerk met contacten overal in India voor U open zetten.

Hoe ziet zo’n zakenreis er uit?

Nadat u contact met mij hebt opgenomen zullen wij ongeveer 1-3 maanden voor vertrek een eerste afspraak maken zodat ik er achter kom wat uw intenties zijn en wat u zou willen bereiken. Wanneer ik een duidelijk beeld heb van wat uw doelstellingen zijn zal ik een reisplan gaan voorbereiden, natuurlijk in overleg met uzelf en met mijn partners in India. Een reisplan voor uw zakenreis is geheel op uw business en uw eisen gebaseerd en zal bijvoorbeeld het volgende bevatten:

  • Vaccinaties en Visa;
  • Vluchten van Nederland naar India en van India naar Nederland;
  • Verblijf in (luxe) Indiase Hotels;
  • Vervoer binnen India (vluchten en private chauffeurs);
  • Een voorlichting over India op een kennisinstituut zoals de International School of Business;
  • Rondleidingen in Indiase bedrijven en gesprekken met leden van het Management Team;
  • Een bezoek aan de NICC (Netherlands India Chamber of Commerce) en aan de lokale Chamber of Commerce (CoC);
  • Een facultatief cultureel bezoek aan een of meerdere Indiase hoogtepunten.

Samen met u of een met een delegatie van uw bedrijf zullen wij afhankelijk van uw wensen een aantal dagen doorbrengen in India. Omdat India qua zaken doen erg anders in elkaar zit zal ik niet alleen als gids fungeren, maar kan ik u ook helpen met bijvoorbeeld onderhandelingsstrategieën en kan ik u vertellen wat de do’s and don’ts zijn in de Indiase Zakenwereld.

Als de reis is afgelopen is het uiteraard de bedoeling dat u een aantal goede contacten hebt overgehouden aan deze reis en zal ik u helpen om deze contacten te onderhouden. Voor deze nazorg kunnen we eventueel een afspraak maken om samen de reis te evalueren maar ook om te kijken of we met uw businessplan succes kunnen gaan boeken in India.

Waarom kiezen voor Handel Op India?

Zoals eerder gezegd heb ik  al meer dan 17 jaar ervaring in het organiseren van business gerelateerde reizen naar India en ik heb ook nog ervaring in ondernemen. Door de tientallen reizen die ik in de afgelopen 17 jaar naar India heb gemaakt, heb ik een gigantisch netwerk opgebouwd en kan ik bijna altijd de perfecte partner voor u te vinden. Ook voor de verdere opzet en uitwerking van uw bedrijfsplan kunt u een beroep op mij doen.

Naast deze ervaring, is Handel Op India door kleinschaligheid en persoonlijkheid in staat de beste service te leveren. Handel Op India is dan ook de enige in zijn soort en steekt door de individuele aanpak met kop en schouders boven andere aanbieders uit als het gaat om effectiviteit.

Voor een gegarandeerd succesvolle zakenreis is de keuze dus gauw gemaakt.

Wat kost een zakenreis met HOI?

Doordat wij reizen aanbieden die tot in de puntjes zijn geïndividualiseerd is het niet mogelijk om een standaardprijs te hanteren. Om een indicatie te krijgen kunt u contact met ons opnemen via onderstaand telefoonnummer, wij zullen dan zo snel mogelijk een afspraak inplannen waarna wij u een geheel vrijblijvende offerte kunnen opsturen indien u interesse hebt.

 

Hopelijk horen wij snel van u.

Namastée

Zakenreis naar india

ir Roger A.B.C. Rammers CMC

Tel:+31(0)6 53351836

EM: roger.rammers@arides.com

Fields marked with an * are required
© 2024 Arides